Святкові страви до Вашого столу від мережі магазинів Країна Край

Щотижневі знижки у магазинах мережі Країна Край

Приєднуйтесь до нас

Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах та своєчасно отримуйте свіжі новини і акційні пропозиції

Лосось з капустою та з медом

Інгредієнти:

  • 800 г філе лосося;
  • 300 гнарізаної капусти;
  • 1 ст. ложка меду;
  • 400 мл. морквяного соку;
  • 100 мл. вершків;
  • 2 ст. ложки ягід обліпихи;
  • оливкове масло;
  • сіль;
  • перець

Приготована таким способом, риба виходить ніжною та соковитою. Головне - не перетримати її на вогні.

Спосіб приготування:

Помийте філе лосося і розріжте його на 4 частини. Обсмажте рибу в невеликій кількості оливкового масла. Нашаткуйте і швидко обсмажте капусту, додайте мед. Налийте в каструлю морквяний сік і вершки, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні, поки не залишиться 150 мл. Приправте сіллю і перцем. Викладіть лосося і капусту на тарілки, налийте зверху соус і прикрасьте ягідками обліпихи.

Смачного!